• 3 iazuri in comuna Blăgești, Județul Bacău
  • La noi găsiți: nisetru, păstrugă, morun, crap, păstrav auriu
  • Iazuri populate cu peste 90 tone de pește din cele mai căutate specii
  • Vă așteptăm la magazinul nostru in Piața Centrală Bacău !
Pentru comenzi si informatii ne puteti contacta la   -   Telefon: 0746 122 039     Email: office@pestisorul-auriu.ro

 

Ingrediente

 

  • 3 pastravi eviscerati ,
  • 30 gr faina,
  • 1 lamaie,
  • 1/2 lamaie-felii,
  • sare,
  • 30 gr unt,
  • 1 legatura de patrunjel proaspat ,
  • ulei pentru prajit.

 

Mod de preparare

Pastravii se curata, se spala, se scurg si se sterg cu servet. Se presara cu sare apoi se trec prin faina. Intr-o tigaie se incinge uleiul , se adauga pastravii si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe un platou, se decoreaza cu salata verde, si felii de lamaie. Intr-o tigaie, separat se topeste untul, se adauga sucul de la 1 lamaie si patrunjelul tocat marunt. Se lasa sa dea 2 clocote , dupa care se toarna peste pastravii prajiti.

 

Servire

Se servesc calzi.